a2RaboClubSupport. Het is een actie van de regionale Rabobanken om het verenigingsleven te ondersteunen. Alle clubs en verenigingen die (financiële) steun kunnen gebruiken, mochten zich aanmelden. Dat deden we ook met ons heemcentrum aan de Spoorlaan in Oisterwijk. We zitten namelijk in zwaar weer: vanaf juli 2021 moeten we ons heemcentrum aan de Spoorlaan verlaten.

We zijn op zoek naar een nieuw onderkomen waar we kunnen vergaderen, bijeenkomen en onze collectie beheren. Dat alles voor een betaalbare prijs, het liefst in het centrum van Oisterwijk. Wellicht kan deze actie van RabobankClubSupport ons daarbij helpen.

Waarom hebben we ruimte nodig?  

  • Uitbreiden van kennis en informatie voor onze bibliotheek en website, om die ter beschikking te stellen voor alle geïnteresseerden
  • Geven van lezingen en verzorgen van tentoonstellingen
  • Verzamelen en beheren van authentieke Brabantse werktuigen, voorwerpen en gebruiken uit de regio

We zijn niet de enige in Brabant die een beroep doen op deze supportactie. Zo zijn er alleen al 18 Rabobanken in Noord-Brabant. Heemkundekring De Kleine Meijerij valt onder Rabobank Hart van Brabant. Een kleine vierhonderd verenigingen dingen mee naar de financiele onheemdersteuning. Concurrentie om stemmen alom.

Daarom hebben we niet allen jouw stem nodig, maar ook die van je familie, vrienden, collega’s en buren. Laat hen stemmen op Heemkundekring De Kleine Meijerij.

Alleen leden van de Rabobank van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen. Dat doe je zo:

  • Log in op je Rabo app of op Rabobank internetbankieren
  • Ga naar ‘Zelf regelen’
  • Klik op ‘Mijn Lidmaatschap’
  • Klik op Rabo ClubSupport.

Lukt het niet? Misschien ben je wel klant, maar nog geen lid. Kijk op de website van de Rabobank, meld je aan als lid en dan kan je ook je stem uitbrengen.

Rabobank Hart van Brabant - Heemkundekring De Kleine Meijerij

Doe het voor jezelf. Doe het voor ons! Heemkundekring De Kleine Meijerij heeft je steun en stem hard nodig!